İzmir Psikolog için Online Arama

İzmir Psikolog için Online Arama

İzmir Psikolog için Online Arama

Hayatlarımızda bazen her birimiz kendisini çıkmazda hissedebilir ve sorunlarımızı çözmede yardıma ihtiyacımız olabilir. İzmir’de ikamet edip bir psikolog arıyorsanız, sokak sokak gezmenize gerek yoktur. Arama motoruna İzmir psikolog yazdığınız takdirde karşınıza pek çok sonuç getirecektir. Fakat internetin kirli dünyasında bu sonuçların her birine ne kadar güvenebiliriz. Çoğu iyi sonuçları bulabilmek için mücadele vermek zorundasınızdır.

İzmir Psikolog Arayışınız için Harika bir Öneri

Online İzmir psikolog bulgularınıza güvenemezseniz, en iyi yöntem deneyim sahibi tavsiyeleri değerlendirmektir. Sorunlarımızla başa çıkma konusunda pek başarılı olmayabiliriz ama deneyimlerimizi paylaşmak konusunda son derece iyi olduğumuz kesin. İzmir’de birkaç saygın psikolog mevcut, tavsiye edeceğimiz kişi ise Do. Dr. Ozan Pazvantoğlu’dur. Psikiyatrist ve aynı zamanda psikoterapist olan Pazvantoğlu İzmir kökenli bir tıp doktoru ve çok donanımlı olduğunu söyleyebiliriz.

www.ozanpazvantoglu.com web sitesinden görebileceğiniz gibi Psikodinamik Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Destekleyici Psikoterapi alanlarda uzman bir tıp doktorudur. Uygulama alanları panik ataklardan anksiyete (bunaltı-kaygı) bozukluklarına, obsesif-kompulsif bozukluklardan bipolar bozukluk ya da hiperaktivite bozukluğuna kadar çok geniş bir alana yaygın. Sorununuz ne olursa olsun kısa sürede etkili bir tedavi uygulayacağından emin olabilirsiniz.