Zayıflamak için En İyi 4 Spor Aleti

Zayıflamak için En İyi 4 Spor Aleti

Zayıflamak istiyorsanız, kural şu ki, tükettiğinizden daha çok kalori yakmanız gerekir ve kaloriyi yakalamanın en iyi yolu, kalp atış hızınızı arttıran bir egzersiz programıdır. Açık havada yürüme ve koşma, spor aletleri gerektirmeyen popüler kardiyotik egzersizleridir. Fakat egzersizi kapalı mekanlara taşımak isterseniz, birkaç fitness aleti seçeneğiniz vardır. Birçoğu, antrenman sırasında kaç kalori yaktığınızı anında bildirmek için kalori sayaçları eklentilidir.

  1. Koşu Bantları: En popüler spor aletleri arasında olan koşu bantları evinizi hiç terk etmeden yürüyüş yapmanızı veya bir koşu yapmanızı sağlar.
  2. Eliptik: Uzmanlar, hem koşu bandı hem de elips makinesinin size iyi bir aerobik egzersiz yapabileceğini söylüyor.
  3. Bisiklet: Egzersiz bisikletleri dik ve yatay iki çeşittir. Dik bir egzersiz bisikleti, geleneksel bir yol bisikletine benzer. Yatık bir bisiklet, bacakları öne doğru uzatarak sırt dayanağına dayanmanıza izin verir.
  4. Kürek: Kürek makineleri, aynı anda üst ve alt vücuttaki büyük kas gruplarını çalıştırarak kilo vermenize yardımcı olur. Bir merdiven basamağına karar verirseniz, http://www.esjim.com istikrarın spor aletleri seçmede kilit faktör olduğunu söylüyor.