İstanbul Sarıyer Evyap Koleji Bursluluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

İstanbul Sarıyer Evyap Koleji Bursluluk Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

İstanbul Sarıyer Şifasuyu yolu üstünde konumlanan Özel Mürüvvet Evyap Okulları, her yıl olduğu gibi bu yıl da bursluluk sınavı düzenleyerek, çalışkan ve yetenekli öğrencileri ödüllendirip bünyesinde geliştirmeyi hedefliyor. Sarıyer kolej denildiğinde ilk akla gelen popüler özel okulun bursluluk sınavı, geçen yıl 8 Mayıs tarihinde yapılmıştı. 2018-2019 Eğitim-öğretim yılı için Mürüvvet Evyap Özel Okulu Bursluluk Sınavı’nın, yine Mayıs ayının ilk haftası içinde gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Mürüvvet Evyap Özel Okulu Tam Bursluluk Fırsatı

Geçen yıl, Özel Mürüvvet Evyap Okulları Bursluluk Sınavı’nda her sınıf seviyesinde 10 öğrenci olmak üzere toplam 40 öğrenci burs kazandı. Burs oranları ise şöyle; 1. ve 2. öğrenci; tam burs (eğitim + yemek dahil), 3. ve 4. öğrenciler; % 100 burs (eğitim), 5. ve 6. öğrenciler; % 75 burs  (eğitim), 7. ve 8. öğrenciler; % 50 burs  (eğitim), 9. ve 10. öğrenciler; % 30 eğitim bursu.

Halen çocukları 4.5.6. ve 8.sınıfta okuyan ve Sarıyer kolej arayışı olan velilerin, ileri eğitim standartlarına sahip Özel Mürüvvet Evyap Okulları’nın her yıl düzenlediği Bursluluk Sınavı’nı kaçırmamaları tavsiye edilir. http://www.evyapokullari.k12.tr web sitesinden detaylı bilgi alabilir, online başvuru yapabilir ve 0 212 342 43 33 numaralı telefondan da iletişime geçebilirsiniz.