Dünyanın En İyi 5 Havayolu Şirketi

Dünyanın En İyi 5 Havayolu Şirketi

İyi bir havayolu şirketinde, uygun fiyatlar, kaliteli imkânlar, güler yüzlü hizmet ve rahat oturma alanı vardır ve herkes parasının karşılığını almaya çalışır. Bazen ciddi kesintiler yapmak ve belki de iyi bir deneyim kazanmak için biraz daha harcamak zorunda kalırsınız. İşte tüm kriterleri karşılayan dünyanın en iyi 5 havayolu şirketi!

Singapur Havayolları

Kişisel TV’ler, sıcak havlu ve son derece kibar görevlilerin dikkatleri, tüm ekonomi yolcuları için standarttır. Asya’daki en iyi ticari yolculuk, sevimli koltuklarla birlikte daha da fazla imkânın üzerine çıkıyor.

Etihad Havayolları

Özel oda formunda bölümleri, birinci sınıf ve business class süitleri ile bir uçaktan beklediğinizin çok daha fazlası olan Birleşik Arap Emirlikleri’nin standart taşıyıcısıdır.

Katar Havayolları

Yumuşak deri koltuklar ve cihazlarınızı uçak içi eğlence sistemine bağlama yeteneği sadece bir başlangıç. Eğer business sınıfı istiyorsanız kesinlikle kendinizi özel hissedebilirsiniz.

Qantas Airways

Rahatlık, her zaman Avustralya havayollarında büyüklüktür, çünkü çoğu uçuş, yalnızca ıssız arazide geçer. Yiyecek, hizmet ve eğlence aynı şekilde beklentinin üstünde, ancak Asya çağdaşlarının çoğuyla aynı seviyede.

Yeni Zelanda Havayolları

ANZ’nin bir esnek olmayan fiyatlarına rağmen, koltuğunuza oturduğunuzda en rahat ve en konforlu olan her şeye ulaşabilirsiniz.