İstanbul Anaokulu Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Kriterler

İstanbul Anaokulu Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Kriterler

Erken okul yılları büyüme heyecanı ve yeni akademik beklentilerle doludur. Çocuğunuz için uygun bir İstanbul özel anaokulu seçerken de muhtemelen aynı duyguları besliyorsunuzdur. Bu konuda yalnız olmadığından emin olabilirsiniz. Şimdi daha bilinçli olan anne ve babalar sadece okul öncesi eğitimin kalitesi konusunda şüpheci olmakla kalmıyor, aynı zamanda çocuklarına kimin neyi, nasıl öğrettiklerini de giderek daha fazla irdeliyor.

Eğitim Modeli ile Örnek Bir İstanbul Özel Anaokulu

Basitçe söylemek gerekirse, bir çocuğun ilköğrenim yılları, gelecek olan her şeyin temelini atar. Bu nedenle anaokulu, aslında en önemli eğitim sürecidir. Mürüvvet Evyap İstanbul özel anaokulu programları bu konuda oldukça başarılı. Eğitim modeli olarak PYP ve MEB kazanımlarının birleştirildiği bir program uygulanıyor. Her bir tema için yaklaşık 6 hafta ayrılıyor. Ne Biliyorum? Ne Merak Ediyorum? Ne Öğrendim? Amaç, kazanım ve hedefler doğrultusunda hedeflere ulaşıldı mı? Sorularına cevaplar aranıyor.

“Matematik”, “Okuma”, “Yazma”, “Drama”, “Mutfak”, “Sanat” ve  “Blok” köşeleri bulunan Anaokulu Atölyesi’nde çocuklar kaliteli vakit geçirirken hem eğleniyor hem de öğreniyorlar. Daha ayrıntılı bilgi için evyapokullari.k12.tr web sitesini inceleyebilir, İstanbul Sarıyer kampüsünü ziyaret edebilirsiniz.