Çocuğunuz için Nasıl Bir Özel Okul Arıyorsunuz?

Çocuğunuz için Nasıl Bir Özel Okul Arıyorsunuz?

Küreselleşme, benzeri görülmemiş zorluklar ve fırsatlar yaratıyor. Bu nedenle, yeni nesillerin küresel vatandaşlık bilgi ve becerilerini kazanması önemlidir. Peki, Sarıyer özel okul seçenekleri arasında vizyonu; öğrencilerini “dünya insanı” olarak yetiştirmek olan Mürüvvet Evyap Okulları’nın tüm beklentilerinizi karşılayabileceğini biliyor muydunuz?

Sarıyer Mürüvvet Evyap Özel Okulları ve Çok Yönlü Dünya İnsanı Yetiştirme Projesi

Sarıyer özel okul kapsamında örnek alınacak bir eğitim öğretim programı ile Mürüvvet Evyap Okulları, her öğrencinin kişisel gelişimini destekleyen özel projeleri ile dikkat çekiyor. Bu mütevazı özel okul, küresel vatandaşlık kavramını; insan onuruna ve kültürel çeşitliliğine değer vermek, saygı göstermek, demokrasi kültürü ve aktif vatandaşlığı içselleştirmek olarak tanımlıyor. Başlangıç için, dijital okuryazarlık, bir veya birden fazla dile hâkim olmak, kendini ifade etmek ve iletişim kurmayı öğrenmek temel becerilerdir.

Türkiye’nin girişimci ve yaratıcı gençlere ihtiyacı var ve bu farkındalık Mürüvvet Evyap Okulları’nı bir adım öne çıkarıyor. evyapokullari.k12.tr resmi web sitesini ziyaret ederek bu özel okul kurumunun çağdaş dünya insanı yetiştirme konusundaki farklı eğitim anlayışı ve başarılarına göz atmanızı tavsiye ederiz. İyi bir özel okul, öğrenmeyi öğretmeye odaklıdır, bu, kişisel gelişimin ve iş dünyasında esnekliğin anahtarı olduğu için önemlidir.