Gebelik Öncesi Detoks Yapmanın 4 Yolu

Gebelik Öncesi Detoks Yapmanın 4 Yolu

Sağlıklı bir yaşam tarzı uygulamak için bir neden ararsanız, daha iyi bir motivasyon bulmak için zorlanırsınız. Gebe kalmaya çalışıyorsanız, artık bebeğinizin sağlığının size bağlı olduğunu biliyorsunuz. Bebek planınızın 1. adımında; önce vücudunuzu ve hayatınızı detoksifiye etmeyi düşünün.

Sağlıklı yiyecek ve içeceklere geçin: Birkaç hafta öncesinde süt, kafein, alkol, et ve şekeri kesin. Bunları, organik meyveler, sebzeler, kabuklu yemişler, bakliyatlar, kepekli tahıllar gibi sağlıklı yiyeceklerle değiştirin. Gün boyunca birkaç bardak detoks çayı ve içebildiğiniz kadar çok su için.

Terleyin: Terleme, vücudu oldukça hızlı bir şekilde detokslamak için mükemmel bir yoldur. Terlemek veya saunada oturmak ve benzer şekilde ter atmak için egzersiz yapmayı düşünün.

Bitki bazlı ve doğal temizlik ürünleri kullanın: Birçok hamilelik kitabı bunu söylüyor ve bu çok önemli. Ebeveynlerinin sert temizlik maddelerine maruz kalması gelecekteki bebeğiniz için tehlikelidir. Ayrıca tüm kozmetik ve güzellik ürünlerinizin sağlıklı olduğundan emin olun.

Kolon hidroterapi düşünün: Bu, tüm sindirim sisteminizi temizlemenin mükemmel bir yoludur, yıllar öncesindeki sindirilmemiş kalıntıları bile temizler. Böylece bebeğinizi taşıma zamanı geldiğinde vücudunuz en üst düzeydedir.