Göbek Nasıl Kamufle Edilir?

Göbek Nasıl Kamufle Edilir?

Kadın ve erkeklerde görülen en büyük sağlık problemi aşırı kilodur. Özellikle göbek bölgesinde oluşan fazlalıklar, insanları hem sağlık bakımından hem dış görünüş bakımından oldukça kaygılı bir duruma sokar. Göbek konusunda tedirgin olan insanlar özellikle göbeğin kamufle edilmesi konusunda da dikkatli davranmaya çalışırlar. Bazı kadınlar, göbeklerini gizlemek için kıyafet seçiminde koyu renkler almak gibi küçük hilelere başvurur. Bu sayede daha zayıf ve ince bir görünüm kazanılır.

Göbeği Olan İnsanlar Nasıl Elbise Almalıdır?

Göbek endişesi taşıyan kadınların elbise konusunda yapacakları en iyi kamufle; yüksek belli ve lycralı çamaşır kullanmaktır. Satın alınacak elbiselerde dikişsiz giyim tercih edilmelidir. Göbeği, saklamanın bir diğer yolu ise, kesinlikle dar ve vücuda yapışan elbiselerden uzak durmaktır.

Omuzlarınıza hacim eklemek için, volanlı ya da büzgülü kolları olan üstler seçebilir ve dikkatleri göbek bölgenizin dışına çekebilirsiniz. Bacak boyunuzun uzun, kalçalarınızın dar ve omuzlarınızın da kibar görünmesi için tek kollu uzun abiye modellerini tercih edebilirsiniz. Elbiseniz ile tercih edeceğiniz platform topuklu bir ayakkabı, hem uzun görünmenize hem de vücut hatlarınızın daha fit olmasına yardımcı olacaktır.