Culotte Pantolon Modası

Culotte Pantolon Modası

Geçtiğimiz sezonlarda da karşımıza çıkan ve podyumlardan sokak modası içerisine girmeyi başaran Culotte pantolon modası; günümüzde pek çok kadın tarafından tercih ediliyor. Yaz aylarında basic bir t-shirt modeli ile birlikte kolaylıkla kombinlenebilen Culotte pantolonlar aynı zamanda kış aylarında da pek çok farklı parça ile birlikte kombinlenerek giyilebiliyor.

Denim Culotte pantolon modelleri; diğer Culotte pantolonlara göre daha kolay bir şekilde kombinlenebiliyor. Bunun sebebi ise bol paçalı pantolon olmasıdır. Culotte modelleri bol olduğu zaman bot veya topuklu ayakkabı giyerek boyunuzu da olduğundan daha uzun gösterebiliyorsunuz.

Deri Ceket ve Culotte Kombinleri

Etek gibi görünen bu rahat ve şık pantolonları sade bir bluz ve deri ceket eşliğinde kombinleyerek son derece şık bir kombin yaratabilirsiniz. Farklı tarzlardan hoşlanıyorsanız ve alternatif stilinizi Culotte giyerek ortaya koymak istiyorsanız en kolay yaratabileceğiniz kombinin bu olduğunu sizlere söyleyebiliriz.

Sportif bir şıklık ya da ciddi bir görünüm elde etmek istiyorsanız, Culotte giyerek her ikisini de elde edebilirsiniz. Klasik ve şık bir tarz yaratabilmek için sezonun favori renkleri arasında yer alan toprak tonlarındaki üstleri tercih edebilirsiniz. Aynı tonlardaki bir stiletto veya babet ayakkabı giyerek klasik kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Kot Kumaşlı Culotte Pantolonlar

Denim yani kot kumaşlar Culotte pantolonlarda sık sık kullanılan kumaşlardır. Denim Culotte kombinlemek ise bir o kadar kolaydır. Sıkı bir kombin yaratabilmek için sırtınıza geniş ve bol bir panço almanız bile yeterli olabilir. Böylelikle soğuk havalardan kendinizi korurken rahat ve şık bir stile de sahip olabilirsiniz. Yüksek topuklu bir bot ve elinize alabileceğiniz ufak boyutlardaki sportif bir el çantası ile stilinizi tamamlayabilir ve tüm bakışların stilinize çevrilmesini sağlayabilirsiniz.