Siyah Etek Nasıl Kombinlenir?

Siyah Etek Nasıl Kombinlenir?

Kış aylarında daha fazla tercih edilmekte olan siyah etekler, yaz aylarında da kullanabileceğiniz şık etek modelleridir. İnce keten kumaşlı olan siyah eteklerinizi yaz aylarında da giyebilirsiniz. Peki, siyah etek nasıl kombinlenir ve bu işin püf noktaları nelerdir diye merak ediyorsanız bu yazımıza göz atmaya devam edebilirsiniz.

Dar Siyah Etekler Nasıl Kombinlenir?

Dar kesimli siyah mini eteklerinizi şifon gömlekler ile birlikte kombinleyerek mükemmel bir gece kıyafeti ortaya çıkartabilirsiniz. Son yılların modası olan sarı düz renkli veya desenli olan şifon gömlekler; özel davetleriniz için sizi son derece şık bir hale getirecektir. Açık ayakkabı modelleri, stiletto ayakkabılar ve küçük çanta modelleri ile bu kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Geniş Siyah Etekler Nasıl Kombinlenir?

Geniş ve kısa siyah etek modelleri zayıf vücuda sahip kadınlarda harika bir görünüm yaratır. Bu eteklerin üzerine giyebileceğiniz vücudunuza oturabilen gömlek, penye ve bluzlar ile mükemmel kombinler ortaya çıkartabilirsiniz. Yılın modası olan sarı, mavi ve yeşil renkli streç bluzlar ile özel davetlerinizde de şık stilinizi konuşturabilirsiniz.

Siyah Maksi Etekler Nasıl Kombinlenir?

Maksi etekler, şifon ve dantel kumaşlardan da üretilebilmektedir. Son yılların modası olan bu etek modellerini streç bluzlar ile birlikte giyebilirsiniz. Dar kesimli siyah maksi etek seçeceğiniz zaman ise geniş kesimli bol bluzlar seçebilirsiniz. Ayrıca alternatif ve bohem bir stil yaratabilmek istiyorsanız etnik desenli parçalar ile birlikte bu tür maksi etek modellerinizi kombinleyebilirsiniz.

Siyah Etek ve Ayakkabı Seçimi

Siyah etekler ile giyebileceğiniz ayakkabı çeşitlerinde tamamen özgür davranabilirsiniz. Bulunacağınız ortama göre spor ayakkabılar veya klasik topuklu ayakkabılar giymeyi tercih edebilirsiniz. Ayrıca siyah etek modelleri ile klasik babet ayakkabı modelleri de harika bir görünüm ortaya çıkartabilmektedir.