Bir Düğün Davetine Giderken Giymemeniz Gereken 5 Şey

Bir Düğün Davetine Giderken Giymemeniz Gereken 5 Şey

Bir Düğün Davetine Giderken Giymemeniz Gereken 5 Şey

Bir düğün için ne giyileceğine karar verirken tartılacak çok faktör vardır. Sonsuz “kurallar” ve seçeneklerle, düğün kıyafeti seçmek zor olabilir. Bu 5 öneri, dolabınızda neyin uygun ve neyin uygun olmadığı konusunda tercihlerinizi daraltmanın kolay bir yoludur. 

  1. Beyaz elbise giymeyin: Tek istisna gelinin beyaz giymek istediği bir düğündür. Beyaz elbiseniz üzerinde bir desen varsa, giymek hoşunuza gidebilir, ancak kesinlikle beyaz bir elbise olmamalıdır.
  2. Büyük boy çanta: Çantanız küçük bile olsa, makbuzlar, sakızlar, makyaj malzemeleri ile doluysa, evde bırakıp bir clouth çanta tercih etmelisiniz.
  3. Göz yoran neon ayakkabılar: Çok yüksek topuklar kabul edilebilir, fakat çok fazla dikkat çeken çirkin ayakkabılar ve hatta neon renkler gülünç olabilir.
  4. Fazla rahat hoş değildir: Birçok düğün giderek daha rahat hale geliyor, ancak oldukça rahat giyinmektense daha özenli giyinmeyi tercih etmelisiniz. Aksi belirtilmedikçe, parmak arası terlik, botlar, kot (evet, hatta koyu renk denim) çok hoş olmayacaktır.
  5. Çıplak ayaklardan kaçının: Gün uzun olabilir ve elbise altına çorap giymek sizi zorlayabilir, ancak çorapsız bacaklar, bir düğün için oldukça sakil görünecektir. Üstelik çoraplar kıyafetinizi tamamlayan en gizli aksesuarlardır.