Bir Sporcu Sütyeni Nasıl Seçilir?

Bir sporcu sütyeni, bir kadının fitness aktivitesinin en önemli parçasıdır. Genel olarak, birçoğumuz, dış giyimimize odaklanma eğilimindedir, ancak göğüslerimizi görmezden geliriz. Ancak sadece rahat değil, aynı zamanda antrenman sırasında göğsünüzü destekleyebilen bir sütyen kullanmak da önemlidir. Bu yüzden rastgele bir spor sutyeni yerine birçok varyant olduğunu bilerek sizin için uygun bir model seçimi yapın.

Sporcu Sütyeni Seçme Kılavuzu

  • İlk kural, bedeninizi tanımaktır, en uygun form için uygun bir boyuta girmelisiniz. Bir sütyen, ikinci cildiniz gibi olmalıdır; cildinizi boş bırakmamalı veya sıkıştırmamalıdır. Nefes alan dolgu, ayarlanabilir kayışlar ve rahatlık bir sporcu sütyeni modelinde olması gereken her şeydir.
  • Bir parçası olacağınız faaliyet / etkinlik türlerine göre düşük, orta veya yüksek etkili bir sütyen seçin. Örneğin, yüksek etkili spor, koşu, saha sporları gibi aktiviteler, baskıyı kaldırabilen sütyenlere ihtiyaç duyar. Normal sporcu sütyeni modelinizden biraz daha sağlam bir sütyen ihtiyacınız olacaktır.
  • Bir spor sutyeni arıyorsanız ve daha büyük meme boyutunuz varsa, size uyan ve rahat bir şey bulmanız mümkün. Nefes alabilen ve esnek malzemelerde telsiz seçenekleri arayın. Bazı markalar, stilden ödün vermeden mükemmel sporcu sütyen modelleri üretiyor. Sormak için fazla bir şey olduğunu düşünmeyin. Bazı markalar onları zaten çok iyi yapıyor.