Geotekstil Keçe Nedir ve Nerede Kullanılır?

Geotekstil Keçe Nedir ve Nerede Kullanılır?

Bugün, geotekstil kumaşlar, mühendislik projelerinin yürütülme şeklini değiştirdi. Şimdi geotekstiller, 400’den fazla malzemeden üretiliyor ve döşemeden yollara, filtreleme drenajından erozyon kontrolüne kadar pek çok alanda kullanılıyor. Geokumaş seçeneklerinden biri olan geotekstil keçe de belirli bir yerde zemin stabilizasyonu ve desteğini arttırmak için tasarlanmış sağlam ve dayanıklı bir materyaldir.

 

Drenaj, filtrasyon ve stabilizasyon için en popüler seçeneklerden biri olan geotekstil keçe hafiftir ve inşaat alanlarını hem filtreler hem de güçlendirir. Tipik olarak polipropilen liflerden yapılan bu keçe benzeri kumaşın, maksimum eğim desteği, stabilizasyon ve erozyon kontrol mukavemeti yüksektir Genellikle hendeklerde, boruların etrafında veya drenajların altında ya da saha akıntısı ile uğraşan diğer alanlarda kullanılır.

Geotekstil Keçe Nasıl Tedarik Edilebilir?

Geotekstil keçe çeşitleri, dayanıklılık, drenaj ve diğer faktörler açısından özel tasarım ve kullanımlara odaklanan projelerde çok önemlidir. Farklı ağırlıklarda üretilen geotekstil keçe, neredeyse tüm zemin veya yapının performansını iyileştirmek için kullanışlı, basit ve uygun maliyetli çözümler sunar. En iyi kalite ve en uygun geotekstil keçe fiyatları ve için iyi bir adres arıyorsanız http://www.geoplas.com.tr web sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Projelerinizin başarısı için sektörün en profesyonel çözümlerine ulaşabilirsiniz.