En İyi İstanbul Şeffaf Ambalaj Üreticisi

En İyi İstanbul Şeffaf Ambalaj Üreticisi

Mum imalatçılarından medikal sektörüne, elektronik parçalarından kozmetik malzemelerine kadar her tür endüstri için şeffaf plastik kutu ve ambalaj üretiliyor. Fakat en iyi asetat kutu İstanbul üreticisi acaba hangisi? Elbette, uzmanlık isteyen bu alanda sayılı birkaç isim var ve en önemlilerinden biri de “Öz Ambalaj” diyebiliriz.

İstanbul Öz Ambalaj Asetat Kutu ve Şeffaf Ambalaj İmalatı

Şeffaf ambalaj sektöründe, neredeyse sınırsız konfigürasyonlarda herhangi bir ürüne uygun özel şeffaf ambalaj çeşitleri oluşturabilir. Şeffaf plastik katlama kutuları tasarlama ve üretme konusunda geniş kapsamlı uzmanlığa sahip olan Öz Ambalaj, asetat kutu İstanbul veya şeffaf ambalaj aramalarınızda karşınıza çıkacak yegâne isimlerdendir. Mevcut çizim veya tasarımınızın yanı sıra, tüm ambalaj işlerinizi baştan sona kadar tasarlayabiliyorlar.

Öz Ambalaj’ın farklı tasarım ve güvenlik seviyeleri ile yaratılabilecekleri plastik kutu, asetat kutu ve ambalaj tipleri kesinlikle sınırsız. Asetat kutu, şeffaf plastik katlama kartonlarına ek olarak, paket tasarımınız için eksiksiz bir dekorasyon seçeneği sunuluyor. Ofset baskı, serigraf baskı, kabartma, sıcak damgalama, folyo damgalama ve hatta paketinize özel bir koku bile uygulayabiliyorlar. Daha detaylı bilgi için www.ozambalaj.com resmi web adresine tıklayın ve daha fazla bilgi için iletişime geçin.