Fethiye At Safari Turu Nedir ve Nasıl Yapılır?

Fethiye, tatil yapmak için bir doğa harikası elbette… Fethiye at safari turu ise deniz, kum ve güneş üçgeni arasındaki tabiatla kucaklaşma mozaiğinin bir parçası. Motor seslerinden uzak kalarak güzel bir geçirmek isterseniz ve herkes gibi siz de at biniciliğine meraklı iseniz bu güzel aktivite tam size göre!

Fethiye’de at biniciliği için özel bir yetenek ve çaba gerekmiyor. 5 yaşın üzerinde, sağlığı yerinde olan tüm kişiler Fethiye at safar26i turlarına gönül rahatlığıyla katılabiliyor. İlk defa at binme deneyimi yaşayacakların endişelenmesine gerek yok. Toplanma saati ve alanında hazır bulunduğunuzda size basit bilgiler ve at eğitimi zaten veriliyor. Ölüdeniz, Fethiye ve Ovacık noktalarından hareketle 3 saat civarında süren at safari turunda Toros dağları, ormanları, patikaları arasında oldukça keyifli bir yolculuğa çıkıyorsunuz.

En İyi Fethiye Tatil Aktiviteleri

Fethiye at safari turları Fethiye tatilinizde yapabileceğiniz aktivitelerden yalnızca biri. Bu güzel tatil beldesinde; https://www.aktiviteburada.com/tours/fethiye-at-safari-fethiye-oludeniz/ linkinden daha detaylı görebileceğiniz gibi ATV Quad safari, Jeep safari, tüplü dalış turu, balık avı turu, yamaç paraşütü gibi birçok ilginç etkinliğe katılabilirsiniz.