Temizlikte Karbonat Kullanımı

Temizlikte Karbonat Kullanımı

Karbonat yıllardır temizlikten güzelliğe kadar birçok alanda kullanılıyor. Temiz bir evde olmak sağlıklı bir tercih olup bu işlemi kimyasal ürünler ile tercih etmeniz ise hijyeni sağlarken sağlıklı bir tercih olarak yer almaz. Bu sebep ile karbonat kullanımına yer açabilirsiniz.

Karbonat başlı başına su ile ıslatılarak kullanılabildiği gibi aynı zamanda da sirke ile de karıştırılarak kullanılabiliyor.

Mutfak Temizliğinde Kullanımı

Mutfakların ideal hijyene sahip olması sağlanırken aynı zamanda istenen sağlıklı tercihe yer verilmesi de önemlidir. Ocaklardan tezgâha kadar tüm alanların temizliğinde karbonat kullanıma yer açabilirsiniz. Su ile krem kıvamına getirerek kullanabileceğiniz gibi su ve sirke ile karışım yaparak da fırın temizliğinde ürüne yer açabilirsiniz.

Banyo Temizliğinde Kullanımı

Banyo temizliğinde karbonatta yer açmak için ise mutfak temizliğinde olduğu gibi su ile krem kıvamına getirerek kullanabilirsiniz. Aynı zamanda genel temizlik içinde sirkeli su içine karbonatı ekleyerek bu karışımı kolaylıkla her türlü temizlik için kullanma şansınız da bulunuyor. Temizlikte hijyen için sizde karbonat kullanımına yer vererek sağlıklı bir tercihe yer verebilirsiniz.