Windows 10’a Geçiş Yapmanız İçin 5 Neden

Windows 10’a Geçiş Yapmanız İçin 5 Neden

Windows işletim sistemi dünya da en yaygın kullanıma sahip işletim sistemidir. Farklı sürümleri bulunan Windows’un en popüler ve en yaygın kullanılan işletim sistemi ise Windows 10 olmuştur. Yenilenen sürümü ile kullanımı yaygınlaşan Windows 10’a geçiş yapmanız için 5 neden var. Bu nedenlerin ilk başında bilgisayarınızı ses komutlarıyla yönetmeyi sağlayan cortana gelir.

Gizliliğe ve Güvenilirliği Arayanların Tercihi

Son derece zevkli ve kullanışlı özellikle sahip program Windows 10’u kullanmanıza neden olacak etkenlerden birisidir. İkinci neden ise bilgisayarda yazım ve çizimler yapan için eşsiz kullanım sağlayan stylus programı olmuştur. Windows 10 ile uyumlu çalışan stylus, yazılım ve grafik işleri ile yakından ilgilenen kullanıcılar için çok önem arz eder. Windows 10 için kullanım nedenlerinden birisi de güvenliğe ve gizliliğe önem verenlerin yüz tanıma sistemi nedeniyle tercih edilmiştir.

Bilgisayarınıza başkasının oturmasını istemiyor ve açılış parolanızı unutuyorsanız Windows 10 işletim sistemini tercih etmeniz için en haklı nedendir. Microsoft Edge’de Windows 10 işletim sistemini kullanmanız gerektiren nedenlerden birisidir. Hızlı kullanışlı ve pratik çözümler sunan program internet kullanımı için son derece uygundur. Son neden ise kesinlikle Windows xp ile gönülleri kazanan başlat menüsü olmuştur. Daha gelişmiş ve daha kullanışlı hali ile kolay kullanım sağlayan Windows 10 bilgisayar kullanıcıları için oldukça önemlidir.