Boncuk Kolye Modelleri

Boncuk Kolye Modelleri

Kadınların her dönem beğenerek kullandığı boncuk kolyeler, renk renk tasarımları ile kombinlere hareketlilik kazandırıyor. Farklı tarzlara uygun olarak dizayn edilen modeller, hem klasik hem de spor giyim anlayışına sahip kadınlara hitap ediyor. Modanın yenilikçi detaylarına bağlı olarak her  dönem çeşitlendirilen kolye seçenekleri arasından siz de kendi beğeninize uygun seçim yaparak gündelik ve özel günlerde şık bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Sezonun Yenilikçi Boncuk Kolyeleri

Özel günlerde, gündelik yaşamda ve eğlence organizasyonlarında şıklığın tamamlayıcısı olarak kullanılan boncuk kolye modelleri, renklerine ve tasarımlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Son dönemlerde kesme taş eklemeleri ve renk geçişli dokuları ile öne çıkan modeller, kadınların en sade kombinlerini dahi estetik ve elegant bir görüntü içerisine bürüyor.

Fuşya, bej, krem, mavi, yeşil ve sarı gibi ana renklerin yanı sıra sofistike tonların da moda olduğu son yıllarda sadelikli kolyeler ağırlık gösteriyor. Sadece canlı rengi ile belirgin bir duruş bırakan modeller, özellikle 2016-2017 sezonunda boğaza takılan formda üretiliyor. Önü açık V yaka bluzlarınızla veya triko elbiselerinizle birlikte kombine edebileceğiniz modelleri, casual giyim tarzınızda dilediğiniz şekilde değerlendirebilirsiniz. Volanlı bluz-Jean kombininize ekleyerek, dinamik bir imaj sergileyebilirsiniz. Peplum bluz ve sigaret pantolon çiftiyle birlikte tamamlayarak bulunduğunuz ortamlarda asil bir kadın izlenimi yaratabilirsiniz. Dilerseniz yaz aylarında bohem havası veren tül elbiselerinizin üzerine takarak, bedeninizde cıvıl cıvıl bir görünüm oluşturabilirsiniz.